Cégbemutató

A Szeglemezestető Kft. 2009-ben alakult, szeglemezes tetőszerkezetek gyártásával, falszerkezetek építésével, cellulóz szigetelés forgalmazásával, befújásával foglalkozik.

Amiért minket érdemes választani:

Alapításunk óta 200 000 nm szeglemezes tetőszerkezet gyártása és állítása áll mögöttünk.

A mi általunk forgalmazott szeglemezes tetőszerkezetekhez minden esetben statikai tervet készítünk az európai szabványoknak megfelelően. C24-es minősített fából gyártjuk, CNC géppel szabjuk és a MITEK szeglemezes technológiáját alkalmazzuk.

4m magasságig egyben gyártjuk és függően a területi és útviszonyoktól szállítjuk ki a szeglemezes tető szerkezetet, ezzel lerövidítve az állítás idejét. Amennyiben nehezen megközelíthető területen kerül felállításra a tetőszerkezet, úgy lehetőség van a helyszíni összeállításra.

A szeglemezes tetőszerkezet 90cm-es tengelytávú kiosztással kerül tervezésre (ellentétben más gyártókkal szemben), így a lécezéshez elegendő a 3x5-ös tetőléc, mely csökkenti az építés, kivitelezés költségét.

Folyamatos faanyag készletünk biztosítja a rövid szállítási határidőt.
Árajánlat kiadása után megrendelés esetén árgaranciát biztosítunk, ezzel biztosítva a kivitelezés költségének tervezhetőségét.
Tervezői és kivitelezői felelősség biztosítással rendelkezünk.

Telephelyünk:

Fáytanya
Pécel
2119

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: ‭+36 20 775 1675‬